Αττική: Δωρεάν πεζοπορίες και εκδρομές

Οι παρακάτω ομάδες διοργανώνουν συχνά δωρεάν πεζοπορίες, συνήθως στον Υμηττό, την Πάρνηθα, την Πεντέλη κ.α.. Μπορείτε να γίνετε μελή σε αυτές τις ομάδες στο facebook για να ενημερώνεστε για τις νέες δωρεάν πεζοπορίες που διοργανώνονται.

Αποδραση στη ΦΥΣΗ - Η αρχή της Ομάδας είναι NO cost or Low cost. Δηλαδή για τους οδηγούς δεν πληρώνετε ΤΙΠΟΤΑ,όταν υπάρξει πούλμαν τότε πληρώνετε το κόμιστρο του λεωφορείου, χωρίς κρυφές και μυστικές χρεώσεις. Οι οδηγοί όπως ακριβώς ΔΕΝ πληρώνονται στην Αττική για τις πεζοπορίες ,έτσι και ούτε και εκτός Αττικής παίρνουν κάτι.

Το Δραστήριο Κατσίκι - Ο σκοπός της ομάδα αυτής, είναι να συγκεντρώσει ανθρώπους που λατρεύουν τη φύση και τις δραστηριότητες. Που θέλουν την Κυριακή να βγάλουν από μέσα τους την αρνητική ενέργεια της εβδομάδας και να έρθουν σε πραγματική επαφή με άλλους ανθρώπους και όχι μέσα από το pc!

Hiking around Athens - Οργανώνονται δωρεάν πεζοπορίες στα βουνά της Αττικής και μερικές φορές εκτός Αττικής. Αυτή η ομάδα έχει και πολλά μέλη με καταγωγή από το εξωτερικό,  όπως φοιτητές Erasmus και όχι μόνο.


"ΟΙ ΗΠΙΟΙ"~ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ - Περιπάτοι που συνδυάζονται με κάποια επιμορφωτική εκδήλωση. Μπορούν όλοι να προτείνουν και να σχεδιάσουν οτιδήποτε για την ομάδα, καθ' ότι λειτουργεί συλλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου