Πως να κερδίζετε χρήματα από το κινητό σας

Η παρακάτω απλη και ευκολή μέθοδος για να βγάλετε χρήματα δεν θα σας κάνει πλούσιους, αλλά μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα για το επόμενο tablet ή smartphone σας μεσα σε 2-3 μήνες. Ολα αυτά εντελώς δωρεάν και χωρίς κληρώσεις.

Η μέθοδος

Υπάρχουν πολλές Αndroid εφαρμογές που σας πληρώνουν για να κατεβάζετε και να δοκιμάζετε άλλες δωρεάν εφαρμογές. Μαλιστα πολλες από αυτές τις εφαρμογές σας πληρώνουν μόνο και μόνο για να μπαίνετε στην εφαρμογή μια φορά την ημέρα (να κάνετε check in), χωρίς να χρειάζετε να κάνετε κάτι άλλο! Εδω θα εστιάσουμε σε αυτές τις εφαρμογές που σας πληρώνουν για να τις ανοίγετε μια φορά κάθε μέρα, γιατί αυτός είναι ο ευκολότερος, και ποιο σταθερός τρόπος να συγκεντρώνετε χρηματα, ενώ παράλληλα μπορείτε να κερδίζετε επιπλέον χρήματα και με άλλους τρόπους, οπως να κατεβάζετε και να δοκιμάζετε δωρεάν παιχνίδια και εφαρμογές για το κινητό σας, να παρακολουθείτε βιντεο, να προσκαλείτε φίλους, κλπ.


Οταν μαζέψετε αρκετούς πόντους, μπορείτε να τους εξαργηρώσετε για δωροεπιταγές ή μετρητά (Paypal).

Κάποιοι χρησιμοποιούν περισσότερες από μια συσκευές με διαφορετικούς λογαριασμούς για να πολλαπλασιάζουν το κέρδος τους. Είναι κάτι που γενικά επιτρέπεται, αρκεί να χρησιμοποιήτε διαφορετικές συσκευές και να κάνετε εγγραφή με διαφορετικούς λογαριασμούς email. Μην χρησιμοποιειτε δηλαδή τον ιδιο λογαριασμό σε διαφορετικές συσκευές, ή διαφορετικούς λογαριασμούς στην ίδια συσκευή.

Ο συνολικός χρόνος που πρέπει να αφιερώνετε κάθε μέρα είναι λιγα λεπτά!
Τι χρειάζεστε: Android Smartphone με προσβαση στο ιντερνετ

Μπορείτε να βρείτε την λίστα με τις εφαρμογές εδω

Μπορείτε να ενημερώνεστε για αλλάγές στη λίστα από αυτή τη σελίδα στο facebook International Money Making Apps

Τι να προσέξετε

  1. Δεν πρέπει να έχετε παραπάνω από ένα λογαριασμό για την ίδια εφαρμογή στην ίδια συσκευή.
  2. Καλό είναι να ολοκληρώνετε όσες περισσότερες προσφορές μπορείτε για 2 λόγους: 1) για να κερδίζετε παραπάνω πόντους, και 2) Για να κερδίζουν χρήματα και αυτοί που έχουν φτιάξει τις εφαρμογές και να είναι βιώσιμο το όλο εγχείρημα.
  3. Παίρνετε πόντους μόνο την πρώτη φορά που κατεβάζετε μια από τις προσφορές. Δηλαδή, αν μια από τις παραπάνω εφαρμογές προσφέρει πόντους για να κατεβάσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή (π.χ. το Angry Birds), θα πάρετε πόντους μόνο την πρώτη φορά, δεν θα πάρετε πόντους αν έχει την ίδια προσφορά μια άλλη από τις παραπάνω εφαρμογές.
  4. Καλό είναι να αφήνετε να μαζεύονται όσο γίνεται περισσότεροι πόντοι πριν τους εξαργηρώσετε. Αυτό γιατί το paypal παρακρατεί 0,30$ + 4,4% άνα εξαργύρωση. Δηλαδή αν εξαργυρώσετε 1$, θα παρακρατήσει 0,34$, ενω αν εξαργυρώσετε 10$ θα παρακρατησει μόνο 0,74$.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου