Θεσσαλονίκη: Δωρεάν παροχές από το “Άλμα Ζωής”

Ο Σύλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" Νομού Θεσσαλονίκης, ως αποτέλεσμα της συνεχής του προσπάθειας στήριξης των ανασφάλιστων γυναικών έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες οι οποίες είναι στη διάθεση τους!
Μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (9:00-17:00) στο 2310285181 για:
  • ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία!Σε συνεργασία με Εξωτερικά Διαγνωστικά Ιατρεία έχουμε συγκεντρώσει έναν αριθμό μαστογραφιών με σκοπό να στηρίξουμε τις ανασφάλιστες γυναίκες. Επικοινωνήστε μαζί μας και δηλώστε μας το όνομα, την ηλικία σας (με βασική προϋπόθεση να είστε ανασφάλιστη και άνω των 40) και τα στοιχεία σας.
  • ΔΩΡΕΑΝ περούκες και είδη μαστεκτομής (επιθέματα ειδικά μαγιό και  σουτιέν). Έχουμε συγκεντρώσει μια τράπεζα με είδη που οι περισσότερες γυναίκες θα χρειαστούν διανύοντας τη θεραπεία τους για τον καρκίνο του μαστού.
Βασικό μας μέλημα η ΣΤΗΡΙΞΗ , ότι και να σημαίνει αυτό. Σ αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές έχουμε χρέος να σταθούμε απέναντι στη γυναίκα που νοσεί και την οικογένεια της. Μη ξεχνάτε πως στο Σύλλογο μας , υπάρχουν καθημερινά επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός) με τους οποίους μπορείτε να κλείσετε ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ για ψυχοκοινωνική στήριξη στήριξη και για ενημέρωση για τα δικαιώματα σας! Οι παροχές μας είναι και για τη γυναίκα που έχει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού αλλά και για την οικογένεια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου